1 mån!

Jag kan fortafarnde inte förstå att du redan blivit en månad gamal, kändes som du kom igår men samtidigt som du alltid varit med oss, här i vår lilla familj. Jag saknar magen lite gran, så den studsade upp och ner när du sparkade, men är så lycklig att du äntligen är här. Älskar att ha dig i min famn, känna värmen, lukta på dig, andas in hela lilla dig!

Dina små fem minuter som du är vaken utan att hänga vid mammas tuttar börjar sugsetivt bli fler från en till tre om dagen. Kommer ihåg när du bara var några timmar gamal och du höll upp huvudet, nacken helt stadigt och tittade pappa rakt i ögonen och flinade till. (Var inte bara han som var glad att se dig, ömsesidigt!) Så här behövs inga nackövningar du är en naturbegåvning. Erkänn, du låg i mammas mage och styrketränade.

Annars har det inte hänt så mycket, du gillar fortafarnde att äta mest, och sova gör du bäst. Sysster din är super snäll, hon klappar, pussar och gosar med dig hela tiden, men det har du väl märkt. Och sen så klart, så har du varit på din första semester drygt två veckor gamal, ner till västkusten, landet. Men du verkade inte bry dig så mycket var du var, bara mammas tuttar är nära.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0