Vaken och pratglad!

Lillfisen är otroligt vaken när han är vaken, hans ögon är stora och följer ljuden i rummet. Han tittar efter sysster som springer och leker och skrattar åt vad hon busar med. Redan från start när han väl var vaken sina små korta stunder var han så pigg och med! Och nu är han mer vaken om dagarna, han tar bara små power naps när han är trött, en kvart-halvtimme där och där. Men är väl inte så konstigt eftersom han sover hela nätterna, mer än halva dygnet. 

Och snackar gör han mycket, ibland mer än syrran. Började med små jorrlande ljud, och sen blev det mer baby talk. Han började med korta  ord, men nu håller han hela konservationer, så underbart roligt och jag är så nyfiken på vad han säger. Så här spelas det in mycket med vår konstant pratande bebis. Han verkligen tar i och försöker göra sig förståd, ibland blir han lite frustrerad. Som han snackar alltid först tillexempel jag vill ha tutte, men om han får vänta för länge pratar han högre och högre och sen kommer det ett stort vrål!

Folk tror nästan att han är minst ett halv år för att han är så bitig och med. Pratade med bvc över att jag var chockad över hur vaken och pratglad han är så tidigt i åldern, och hon sa att det är för att han har Alexandra som han är med dygnet runt, spec i den åldern som hon. Så tacka syrran för vår superbaby!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0