De två TILLSAMMANS!

Det värmer i hela mammas kropp av att se er två tillsammans, ni är det finaste som finnsSe hur du, baby kramar och pussar på din lillebror, ge honom en klapp och ler, och hur han blir full i skratt så fort han ser dig, hur han iaktar dig och hur glad han blir när du är med honom. Och nu redan har de hittat sina sätt att busa och leka tillsammans.

Som nu när baby vill att lillbror ska bada i baljan tillsammans med henne, hon plaskar och han skrattar, hon tvättar honom, han ler, hon häller vatten på honom för att ta bort tvålen, han tittar förvånnat, då får han en puss och en kram, och han skrattar igen.

Musiken spelar och baby dansar och han tittar på och skrattar, hon tar tag i hans armar och gungar med honom till låten. Eller när han ligger på golvet och hon springer fram och tillbaka i vardagsrummet och säger hej hej, båda två skrattar springer fram och tillbaka ingen, tänk om han kunde springa efter och jaga henne.. 

Så tänk sen, det kommer bara bli bättre och bättre, roligare och roligare. Men att se er två tillsammans, se hur ni redan älskar varandra. Är det finnaste för oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0