Lillfisen blev 4 månader idag!

Idag blev lillfisen 4 månader, vilket känns väldigt stort för oss, en efterlängtad dag. Då han inte längre är helt nöjd med bara mammas mjölk. Han har varit väldigt hungrig en tid, och fast vi fuskat lite känns det otroligt bra att de äntligen är här, då man får börja med samkprov, som snabbt kommer bli till små måltider för vår lillfis.

Väntade såklart tills pappsen kom hem, så han fick vara med vid det stora ögonblicket. Och en väldigt rolig måltid blev det. Vår son är gluppsk och har inga problem med att äta, han behöver inte pröva sig fram eller öva på att svälja, ren naturbegåvning haha! Tog tag i skeden flertal gr för att få i sig mera.. Och det blev mango idag!

Detta med att bvc säger att man ska börja med potatis och så och absolut inte fruktpurerna, för då har de svårt att ta annat sedan, tar jag med en nypa salt, eller tror inte ett smak på. Eftersom baby smakade äppelmos det första hon gjorde, sedan fick hon smaka glass många gr pga hon fick tänder tidigt, och det var kallt och skönt för munnen. Och hon är en allätare och har aldrig haft något problem med att äta något. Dessutom äter hon mer frukt, grönt än mat.

Skrev lite om hans första måltid och massor av annat om lillfisen i Matteos blogg. Har uppdaterat massor nu eftersom han blev 4 månader. th3baby.blogg.se/matteo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0