Så var denna helgen slut.

Det blev verkligen en familje helg denna gång, vi har både träffat barnens morfar, farfar sedan farmor, mormor o morfar Olle. Kusinen och mostrar, morbror. Som hela tjoka släkten känns det som. Men baby är super glad, hon älskar att träffa dem och har så nära kontakt med allihopa! Ja, Tina, Stefans mamma kom över idag på besök på dagen, vi gjorde lite lunch och busade med barnen.

Mötte sedan upp farfar igen och återfick min tele som jag glömmt där igår, i lilljeholmen, kollade snabbt in i centrumet, för att fördriva lite tid innan vi begav oss hem till mamma på familjemiddagen. Tycker verkligen lilljeholmen centrum är, fult och omysigt, de kunde gjort det 10 gr bättre, men skönt att ha lite affärer nära om man ska in och handla något spec. Men att gå runt på en shopping tur där, nej då åker jag hellre till andra ställen, som sickla tex.

 Ja, ja är hemma igen nu denna söndagskväll, känns trist att helgen redan är slut, sedan kommer en vecka som kommer gå fort, redan fredag igen och sedan söndag efter en natt känns det som, och om och om igen. Fy! Nu blir det lite julmust och sedan fixa iordning saker inför imorgon innan kudden! God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0