Aspudsparken!

Ja det är fredag igen, lyckan rusar genom min kropp! Är uppe och jätte pigg redan, ovanligt, men de små sover fortafarande så sött. Lillfisen snarkar och baby ligger i en hög av snuttefiltar. Jag har packat matsäck och fixat, för vi ska till Aspuddsparken idag. Har varit så mycket ärenden och måsten på sisstonde, så lovat baby att åka och leka med djuren. Ska bli super skoj, väntar på att de vaknar..

Har en konstig känsla i kroppen idag, känner mig som ett litet barn som sitter och väntar tidigt på julaftons morgonen, undra varför? Men härligt är det, att vakna så här glad.

Kommer inte blogga i helgen, för vi har bestämmt att stänga in oss lite, inte inne, men vara ifred. Av med telefånerna. För det har varit så mycket varge helg, många måsten, många att träffa, mycket att göra, osv.. Helgerna går så fort, tiden försvinner iväg.

Så denna helg ska vi bara vara familjen, mysa och göra roliga saker tillsammans, bara vi. Ska bli underbart, att stätta allt annat åt sidan, som om tiden står still en stund. Ska till och med strunta i allt som, städning, tvätt osv.. Bara ta tiden av att njuta och ha roligt tillsammans.. världen får vänta lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0