Onsdag!

Fick en utskällning av Matteo i morse av att han fick vänta för länge, på tutten, när jag skulle ta fram alla kläder och paka iordning. Inget skrik, utan argt prat. Lät aaaoh aooh rawww... Högre och höre tills han röt till i ett högt vrål. Började skratta det lät så roligt. Men mätt och glad igen efter fått tutten. Lekte vi,  han satt i mitt knä och as garvade åt mina grimarser.

Ditt underbara skratt. Skrattar högt som ett barn. Finns ingen bebis som är lika glad, och kan skratta så där. Tog fram mobilen för att fånga på bild, men som vanligt känner han att det är något lurt på gång. Och tittar så där förvånat runt sig. Så mycket han skrattar om dagen borde man ha 100 tals bilder... Men lyckades få ett par halvbra.

Baby vaknade för en liten stund sen, glad och pigg. Klädde på oss och åt frukost. Hon är så stolt över sina nya rosa, glittriga strumpor, att hon satt och klappade, pekade på dem och pratade ett långt telefånsamtal med pappa om dem. Hon är för sött. Och vov vov fortsätter att hänga med överallt, nästan som en ny familjemedlem. :)

Nu måste vi iväg ut.. har lite bråttom, tillbaks ikväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0