Vov vov!

Baby har fått en favorit! När vi var i lilljeholmen centrum förut, på hm såg hon en liten hund. Som hon blev helt kär i! Hon klappade och pussade på den, och var helt till sig av lycka. Hon har en halv bokhylla full med godsedjur, vi har köpt  nästan vart enda godsedjur vi sett som är lite sött när hon var bebis. Så på sisstonde har vi tänkt till att det är det sissta vi behöver köpa.

Men hon var så glad i denna lilla hunden. Och hon brukar alltid i leksaks affärerna plocka fram något djur eller docka klappa och titta lite, sen snällt ställa tillbaka dem i hyllan igen och gå vidare. Men nu så höll hon hårt om den och ville inte släppa. Frågade om hon så gärna ville ha den, och hon mmm och nikade och såg söt ut. Kollade på prislappen och femtio spänn, så äh vi köpte den.

Ingen specielt med den, är en liten hund bara, men inte i babys ögon. Hon blev helt storm förtjust, och har sedan hon fick den, hela helgen, varge dag haft den med sig. Bär med sig den överallt. Sitter vid bordet när det är mat, gosar när det är snutte och välling, är med och leker, är med och dansar, hänger i handen när vi är ute på promenad. Ja överallt, hela tiden. Och den heter vov vov som baby säger... så otroligt sött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0